Interesse?

Ik ben geïnteresseerd in het project, wat nu?

Wat leuk dat je geïnteresseerd in het project Klein Wonen in De Tippe (KWT)! Om bewoner te worden, word je eerst lid van de vereniging. Vanaf oktober 2021 geldt onderstaande procedure voor nieuwe (aspirant-)leden van KWT.

Stappenplan:
1. Je hebt interesse.

2. Vul het Aanmeldingsformulier in. 

3. Je ontvangt binnen 5 werkdagen van ons een reactie. Nieuwe leden worden uitgenodigd voor een introductiegesprek. Tijdens dit gesprek wordt nader kennis gemaakt, vragen beantwoord en wordt de huidige stand van zaken rondom het project toegelicht.

4. Je wordt aangemoedigd aanwezig te zijn bij vergaderingen en bijeenkomsten om kennis te maken met de overige leden en te onderzoeken of het project echt bij jou past. De data zijn te vinden in de agenda.

5. Aspirant-lid worden: Heb je nog steeds interesse? Blijf ALV’s bijwonen en geef bij KWT aan dat je aspirant-lid wilt worden via informatie@kleinwonenindetippe.nl. Het bestuur besluit tijdens de ALV over toelating van lidmaatschap.

6. Lid worden: Geef via informatie@kleinwonenindetippe.nl aan dat je officieel lid wilt worden. Het bestuur neemt een besluit over het lidmaatschap. Met kopers wordt op dat moment ook de projectdeelname overeenkomst (PDO) en tussentijdse overeenkomsten besproken. 

7. Nieuwe leden worden tijdens de ALV genoemd.

8. De secretaris neemt nieuwe leden op in de vereniging. Indien er voor het gewenste woningtype al voldoende leden zijn, kom je als lid op de wachtlijst. 

9. Na betaling van factuur krijg je als lid toegang tot de vereniging en de bijbehorende documenten.


Alle data van de vergaderingen zijn te vinden in de agenda.

Klik hier om je aan te melden.