We zoeken enthousiaste mensen die willen mee ontwikkelen en investeren

Aangenaam, Wij zijn Klein Wonen in de Tippe! Je kent ons misschien nog niet – maar geloof ons, over een tijdje kun je niet meer om ons heen. Wij bouwen het groenste buurtje van Zwolle. Helemaal zelf, vanuit CPO*. Minimalistisch leven en wonen vormt de kern. Met oog voor alles en iedereen om ons heen. We bouwen energieneutrale woningen, met een gezond en comfortabel binnenklimaat, tussen de 25 en 75 vierkante meter. 

Jouw nieuwe energiezuinige gezonde woning word gebouwd in De Tippe, een nieuwe moderne wijk in Zwolle (Stadshagen). Een groene en waterrijke sociale wijk met een eigen bijzonder karakter en uitstraling: Natuurlijke materialen zowel binnen als buiten, veel groen en een grote gezamenlijke tuin met een ontmoetingsruimte. Hier komen mensen samen en ontdekken kinderen de wereld. Een woonwijk met aandacht voor berging, fietsenstalling en deelauto's. Het treinstation is op loopafstand en de binnenstad van Zwolle is 15 minuten fietsen. Ideaal voor mensen die houden van bewust en natuurlijk leven.

  • Klimaatadaptief
  • Energieneutraal
  • Circulair
  • Duurzaam bereikbaar
  • Sociaal inclusief.
sfeer_impressie_sept_2022.jpg
kavelnummers.jpg

* Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouw-project. Tot en met de fase van definitief ontwerp werkt onze kopersvereniging namens al haar leden aan een collectief plan; één en ander binnen gestelde stedenbouwkundige randvoorwaarden. Hierbij hebben alle deelnemers voortdurend inzicht en inspraak in de keuze van het bouwsysteem, de bouwmaterialen, het afwerkingsniveau en het kostenniveau. In de fasen daarna hebben individuele kopers de gelegenheid zelf te beslissen over de indeling en afwerking van hun eigen woning. Omdat onze leden door middel van een eerste inleg zelf een deel van het voortraject financieren, is een CPO-vereniging in staat om zelf volledig risicodragend projectontwikkelaar op te treden. 

​​​

Sfeer impressie:

natuurlijke_buiten_ruimte.jpg
natuurlijke_uitstraling.jpg

Alle gegevens en afbeeldingen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Huur & koop verdeling:

Typem2HuurBeschikbaarKoopBeschikbaarMarktprijs*
XS280061182.000
S01343041+204.000
S03401051+216.000
M015041+41+260.000
L01651121+331.500
L027531+31+347.000

Cushman & Wakefield concept taxatie 13-7-2022. Afhankelijk van de afwerking en zelfwerkzaamheid zullen de bouwkosten lager uitvallen.

Klik op de woning type of prijs voor een detail overzicht van de woning


kavelindeling_mei_2022.png


tijdlijn_mei_2022.png
KWT_promotie_deel_1.png
KWT_promotie_deel_2.png
tippe_krant.jpeg
archi3o.png
De architect waar wij mee samenwerken
openbaar_belang.png
Woningcorporatie
archi_voorbeelden.png

Leden Agenda

Geen aanstaande evenementen